The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Thursday, August 2, 2007

Cazul "Romfilatelia" în atenţia parlamentarilor

Interpelarea deputatului Emilian Valentin Frâncu în plenul Parlamentului României în cazul Romfilatelia (film), pentru vizionarea filmului click pe link-ul de mai sus. (partea referitoare la SC Romfilatelia SA începe la minutul 20 şi se termină la minutul 22)
Conform paginii oficiale a Camerei Deputaţilor ultima actualizare s-a efectuat pe data de 20.06.2007, iar până la acea data Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor nu a dat nici un răspuns la interpelarea parlamentarului.

3 comments:

  1. Domnule deputat Frâncu, nu stiu cum au ajuns la urechile dumneavoastră măgăriile făcute la Romfilatelia, dar vă mulţumesc pentru interpelare. Aceeaşi întrebare o am şi eu, ca şi mulţi alţii (filatelişti, salariaţi ai Romfilateliei, alţi angajaţi din CN Poşta Română sau simpli cetăţeni). Chiar aşa, ce se întâmplă acolo? De ce nu se iau măsuri? Sunt acolo persoane protejate? Există acolo, într-adevăr, o asociere de tip mafiot, aşa cum se susţine în blog? (am văzut documente interesante, chiar nu ştiu de ce nu s-a scris nimic în presă despre toate acestea).

    ReplyDelete
  2. Deputatul Emilian Fâncu este bine informat fiind preşedintele Asociaţiei Filateliştilor din judeţul Vâlcea.

    ReplyDelete
  3. Bine-bine, până la urmă dl. Frâncu a primit vre-un răspuns? Ştie cineva?

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics