The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Wednesday, August 1, 2007

Autoritatea de Control a Guvernului confirmă ilegalităţile de la SC Romfilatelia SA

Documentele prezentate alături se referă la afacerea Romfilatelia şi vin în susţinerea articolelor publicate pe acest blog
(pentru mărirea imaginilor click pe ele)

23 comments:

  1. Probabil ca un astfel de control s-ar fi lasat cu demiteri si amenzi strasnice in alta parte. Dar aici, in acest loc caldut (unde nu trebuie sa faci nimic, numai sa tiparesti o hartie cu 200 de lei si sa o vinzi apoi cu 50.000) nu se ia nici o masura. Cred ca o sa recomand linkul acestui blog cuiva de la DNA, poate se sesizeaza cineva.

    ReplyDelete
  2. Iată datele Direcţiei Naţionale Anticorupţie
    Telefon sesizări: 021/312.73.99
    Adresă: Str. Ştirbei Vodă Nr. 79-81, Sector 1
    Bucureşti, Cod 010106
    Telefon: 021/312.14.97
    Fax: 021/312.51.44
    e-mail: anticoruptie@pna.ro

    ReplyDelete
  3. Mulţumesc pentru date, am trimis acolo un mail cu un link catre acest blog, poate se sesizează.

    ReplyDelete
  4. Cine sa i-a vreo masura in urma Raportului Corpului de Control al Guvernului Romaniei, daca primul ministru Calin Popescu Tariceanu primeste cadouri babane de la tiza securista Cristina Popescu. Alo domnu procuror Daniel Morar ? Aveti mult de lucru cu furtul banilor din Posta Romana de catre firma capusa Romfilatelia .

    ReplyDelete
  5. Am avut rabdarea sa parcurg si eu acest raport. Dincolo de aspectele organizatorice (f. grave de altfel), faptul ca Romania a incalcat conventia UPU emitand timbre speculative, fara acoperire postala mi se pare f. grav.
    Era indeobste cunoscut ca multe emisiuni nu aveau uz postal decat declarativ, dar de data asta, au depasit orice limita a bunului simt. Nici macar nu au incercat sa vanda cateva si postal, macar sa mimeze uzul postal: pur si simplu specula cu diversi interesati. Oricum, e grav ca se intampla asa ceva - iar cataloagele straine ar trebui sa includa emisiunile la "speculative" si sa nu le evelueze. Tipic pentru o administratie postala dintr-o tara bananiera :-((

    ReplyDelete
  6. N-aţi văzut ultima situaţie anuală pblicată de Michel Rundschau? Suntem deja consideraţi drept o ţară bananieră din punct de vedere al numărului de emisiuni şi al nominalului acestora. Chiar că te apucă scârba când vezi atâţia nepricepuţi! Măi fraţilor, chiar nu se poate face nimic?

    ReplyDelete
  7. se pare ca nu. este trist dar adevarat. toti sunt in mana clicii conduse de popeasca, autoritati, posta, si unii filatelisti.

    ReplyDelete
  8. Stimati filatelisti de buna credinta nu va asteptati ca UDMR-istii din MCTI sa faca ordine cu securista penala Cristina Popescu !
    Aceasta a avut grija sa-i unga cu banii furati de la POsta Romana si pe ministrul Zsolt Nagy si pe consilierii unguri pusi de acesta in Consiliul de Administratie al Romfilateliei ! Branza securista este pe bani grei si cadouri !

    ReplyDelete
  9. Noutati de ultima ora ne confirma ca masonul Cezar Armeanu secretarul general al MCTI s-a instalat la cascavalul oferit de Cristina Popescu in Consiliul de Administratie al Romfilateliei. Individul este dubios, tare dubios !
    Dupa ce a facut afaceri turistice pe timpul lui Ceausescu la Costinesti a ajuns pe la firma Tofan Grup unde i-a mincat banii patronului Gelu Tofan. In continuare s-a bagat in PSD si ministrul Dan Nica l-a numit secretar de stat la MCTI, unde era bun coleg cu consilierul diplomatic Cristina Popescu. Dupa disparitia PSD-ului de la putere,cameleonul Cezar Armeanu a intrat in solutia imorala, adica Partidul Conservator a lui Felix Motanul, unde a fost sustinut de Cristina Popescu la seful ei de la UM 0107 - Mihai lazar - directorul general al firmei GRIVCO, cuibusorul securistilor. Cind solutia imorala, adica PC-ul a disparut de la putere, cameleonul politic Cezar Armeanu si-a adus aminte ca a fost Consulul onorific al Ungariei la Constanta. ( are mama unguroaica si vorbeste perfect limba ministrului Zsolt Nagy). Despre afacerile masonului Cezar Armeanu cu securista infractoare Cristina Popescu vom face referire in zilele urmatoare pentru a-l informa pe dl. ministru Iuliu Winkler asupra acestui personaj.

    ReplyDelete
  10. Iată că avem din nou un anonim foarte informat. Felicitări pentru cele arătate!
    Dar de unde putem şti, dacă ne adresăm noului ministru Winkler, că acesta va lua măsuri? Este tot din UDMR ca şi Nagy, se învârte în alte cercuri şi este foarte probabil să-şi asculte cunoscuţii şi cunoştinţele lui (că doar împart între ei "pâinea", nu-i aşa?).
    Chestia cu UM 0107 parcă am mai văzut-o pe blog, pe undeva. Stau şi mă întreb: cum de este posibil ca imaginea României (căci asta înseamnă punerea în circulaţie a timbrelor) să fie dată pe mâna unui fost securist? Cui am mai putea să ne mai adresăm? Situaţia asta este absolut incredibilă!!!

    ReplyDelete
  11. Domnului ministru Iuliu Winkler ii transmitem parerea Patriarhului Romaniei Miron Cristea despre masonerie:"Francmasoneria este un ferment de (...) subminare a ordinei sociale prin aceea ca isi face din functionarii Statului, din ofiteri , unelte subordonate altei autoritati pamantesti decat aceleia care reprezinta ordinea stabilita vizibil". Si acum sa va mai spunem cate ceva despre masonul ministerului comunicatiilor dl. Cezar Armeanu, secretarul general al acestui minister.Infiltrat politic la banii statului roman dl. Armeanu venit de la Constanta a intalnit-o pe tov. Cristina Popescu proaspata directoare la MCTI, post oferit cu generozitate de ministrul Dan Nica cu gandul ascuns sa o sa tina cat mai departe pe aceasta Mata Haria securitatii romanesti, care participase la multele matrapazlacuri ale dlui. ministru in calitate de Consilier diplomatic. Dupa ce dl. Gabriel Mateescu presedinte - director general al Postei Romane i-a pus pe tava tov. Cristina Popescu o cladire a Fabricii de Timbre in suprafata de 3.000 mp la pretul unui apartament din Ferentari, masonul Cezar Armeanu a simtit mirosul banilor in afacerea Romfilatelia.In stransa intelegere cu tov. Cristina Popescu la ceas de taina i-a propus acesteea sa amenajeze sediul Romfilateliei cu o firma de constructii a prietenului sau dl. Tataru din Iasi.
    Dupa ce si-au stabilit comisioanele firma SC ELMAR SRL s-a apucat de treaba fara ca legile in vigoare in Romania sa fie respectate. Nu s- a organizat nici o licitatie pt realizarea lucrarilor, desia acestea au fost apreciate in final la 500.000 de euro.
    Ministrul Dan Nica care a fost sarit de la comision a ordonat o verificare facuta de Corpul de control al MCTI. Seful acestei institutii dl. gen. Dumitrescu si adjunctii sai au descoperit excrocheria si au raportat minsitrului. C. Popescu si C. Armeanu ca sa musamalizeze incalcarea legii au hotarat impartirea contractului de 500.000 de euro in 12 contracte de 40.000 de euro pt care nu mai era nevoie de licitatie. Deoarece facturile de p[lata trebuiau modificate si introduse noi contracte intre Romfilatelia si SC ELMAR SRL s-a cerut sprijinul societatii de avocati Sova si Asociatii. Maestrul Dan Sova, cel care a redactat toate documentele de infiintare a societatii Romfilatelia si Hotararea de Guvern nr. 42/2004, prin care s-a infiintat aceasta societate, a redactat impreuna cu C. Popescu noi contracte de achizitii si executare a lucrarilor dintre Romfilatelia si firma ELMAR. Mai exista o singura problema : aceste contracte masluite trebuiau sa aiba numere de inregistrare retroactive ca si cum ar fi fost facute cu multe luni in urma. Aceasta problema trebuia rezolvata si cu acordul directoarei economice a Romfilateliei dna. Felicia Pana. Pentru a fi convinsa sa faca aceste falsuri in contabilitatea Romfilateliei directoarea Felicia Pana care realiza ca aceste falsuri demascate ar inseamna puscarie curata a fost chemata la ordine de tov. ofiter UM0107 C. Popescu. Dupa expunerea falsurilor pe care trebuia sa le faca dna directoare Pana a refuzat. Aici intra in actiune talentele de anchetator a securistei C. Popescu, care a amenintat-o pe directoarea Pana ca o va arunca in strada asa cum a facut si cu fostul director al Romfilateliei dl. Vladimir Ionescu, deoarece are sustinerea securitatii, a PSD-ulu si a minsitrului Dan Nica. Un val de injuraturi porcoase se auzeau din biroul tov. C. Popescu la adresa dnei. Felicia Pana. Cu ochii in lacrimi aceasta a parasit tulburata biroul tov. Popescu. A doua zi tortura psihica aplicata de C. Popescu a continuat pana cand directoarea economica a cedat nervos si a semnat in fals noile facturi si dispozitii de plata cu date retroactive asa cum ii ordonase tov. Popescu.Astfel legea pe care ministrul Dan Nica trebuia sa o aplice a fost falsificata, iar dl. secretar de stat la MCTI Cezar Armeanu i-a raportat ministrului ca comisionele oferite de firma ELMAR din Iasi sunt la dispozitie.
    Cum treaba a mers ca pe roate firma recomandata pe baza de comision de masonul C. Armeanu s-a apucat de amenajarea tuturor magazinelor filatelice ale Romfilateliei, cu mult entuziasm firma din Iasi a lucrat la Timisoara, Bacau, Bucuresti, Cluj. Cand cascavalul de la Romfilatelia s-a subtiat dl. Cezar Armeanu, acum in calitate de secretar general al MCTI a repetat excrocheria de la Romfilatelia la Radiocomunicatii, unde fara licitatie legala firma ELMAR a executat lucrari de milioane de euro.
    Despre afacerile legate de achizitiile unor servicii de turism si bilete de avion realizate de secretarul general al MCTI dl. Cezar Armeanu intr-un comentariu urmator. Toate aceste excrocherii au fost aduse pe diverse cai la cunostinta dlui. ministru Zsolt Nagy care nu a miscat niciun deget pentru apararea banului public pe care guvernul Romaniei si UDMR il desemnase sa-l administreze.Parchetul National Anticoruptie pe langa acuzatiile legate de subminarea economiei nationale ar trebui sa se sesizeze si asupra afacerilor frauduloase din cadrul MCTI unde masonul C. Armeanu este capul mafiei.
    Poate UDMR-ul prin noul ministru Iuliu Winkler va incerca sa-si spele imaginea de coruptie pe care Zsolt Nagy a lipit-o pe firma MCTI.

    ReplyDelete
  12. teribile lucruri colega. cum ii mai rabda pamintul. veniti cu noi dezvaluiri pentru ai baga in puscarie urgent pe toti nenorocitii din mcti si romfilatelia care au furat si inca mai fura.

    ReplyDelete
  13. Daţi-i bătaie! Dacă tot avem acest mijloc de comunicare, haideţi să-l folosim. Măcar să aibă Parchetul ceva de făcut...

    ReplyDelete
  14. Stimate salariat al Romfilatelia in datele prezentate sunt multe adevaruri dar si multe date incorecte privind contractele, sumele, locatiile in care s-a lucrat.
    Firma Elmar lucreaza si acum la Radiocomunicatii in zona Big Berceni

    ReplyDelete
  15. se pare ca ai date mai exacte despre afacerile gastii de la romfilatelia. de ce nu vrei sa le pui pe blog? stii ceva si in legatura cu dl.gramada si firma sa? sunt zvonuri ca si aceasta a beneficiat de favorurile starletei.

    ReplyDelete
  16. NU, Dan Gramada nu a lucrat pentru Romfilatelia, firma lui a executat lucrari in aceiasi curte dar pentru Fabrica de Timbre si orium pana sa se repartizeze cladirea Romfilateliei. A exectat reparatii la cladiri , canalizari etc.

    ReplyDelete
  17. dl Dan Gramada, patronul firmei DUAL, este cel care a facut afaceri cu MCTI si POSTA ROMANA. La CNPR afacerile au fost facute la greu cu dl Gabriel Mateescu - directorul general al postei la aceea vreme. Una dintre ele a fost cea cu panourile de expunere pentru EFIRO 2004, care s-au executat la un pret de 165 $/buc. Cine a luat comisionul ne poate spune dl Gabriel Mateescu. Daca nu doreste poate il ajuta DNA-ul care il va ajuta si in privinta licitatiei trucate privind panourile filatelice spaniole pentru EFIRO 2008.

    ReplyDelete
  18. Un sfat pentru administratorii acestui Blog
    Ar fi interesant de centralizat datele concrete furnizate de cititorii in comentariile facute.
    Si cred ca nu suntputine si in momentul cand acestea vor fi centralizate intr-un singur articol va asigur ca vor venii si alte infosrmatii cat se poate de reale si argumentate

    ReplyDelete
  19. Mulţimim pentru sugestia făcută. Sunt sigur că şi ceilalţi colegi sunt de acord cu dumneavoastră.

    ReplyDelete
  20. dl.gramada era un obisnuit al ministrului nica si al cnpr. eu cred ca mateescu nu prea avea treaba cu el. sunt altii acolo care sau ocupat de afacerile dlui gramada, inclusiv cu panourile. daca nu va spun intre timp altii care au fost si ei implicati in afacerile cu dl.gramada, va dau eu doua nume de la cnpr. sau poate deja le stiti.
    de acord cu centralizarea aspectelor care au aparut pe acest blog, pe elemente de interes.

    ReplyDelete
  21. Ma bucur ca ati fost de acord cu sugestia mea de a centraliza informatiile.
    Incurajat de acordul dumneavoastra as mai propune ca fiecare anonim sa aiba un nume oarecare la fel de anonim.
    sincer sa fiu as fi vrut ca ideile mele si comentariile facute bune sau rele sa fie cunoscute sub un pseudonim.

    ReplyDelete
  22. Cine vă împiedică să vă alegeţi un preudonim? Oricum, administratorul blogului poate vedea de la ce adresă vin comentariile...

    ReplyDelete
  23. Cezar Armeanu tot rontaie la ciolanul care reprazinta banii proveniti de la bugetul de stat si inca de multi ani....
    Se intreaba cineva de ce ,cu toate ca sau perindat nenumarati ministrii pe la mcti,Armeanu ramane permanent in aceeasi functie ?
    A fost si este implicat in foarte multe matrapaslacuri atat la mcti cat si in toate institutiile care se afla in coordonare,sau subordinea mcti-ului.De la aranjarea contractelor, pana la angajare de personal,mintea diabolica a lui Armeanu isi pune amprentele in permanenta...
    Intrebarea este:pana cand?

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics