The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Wednesday, August 8, 2007

Aşa arată o comandă de mărci poştale...

Aşa arată o comandă ce urmează a se lansa de către Romfilatelia. Puteţi vedea şi cine sunt... "naşii", având numele în clar. Mulţumim colaboratorilor din Romfilatelia pentru ajutorul acordat.

8 comments:

  1. bravo celor care au facut rost de acest document. sunt si oameni care mai au constiinta. cu o floare nu se face primavara dar sa speram ca vor urma si alte documente care sa ajute la debarcarea clicii care semneaza comanda.

    ReplyDelete
  2. Fratilor din Romfilatelia!
    Puneti umarul si scapati de injuraturi si teroare.

    ReplyDelete
  3. De curând a fost modificat Codul Muncii, în sensul că patronul poate răspunde inclusiv material pentru prejudiciile aduse propriilor angajaţi. În cazul de faţă, în urma comportamentului total inadecvat (dovedit!) al Cristinei Popescu, oricare dintre salariaţii săi o pot chema în justiţie pentru a plăti orice daună şi a repara imaginea salariatului batjocorit.

    ReplyDelete
  4. Toţi indivizii ăştia din Romfilatelia sunt la fel de vinovaţi, acum se dau loviţi! Chiar cei mai vechi au primit numeroase semnale că ceea ce se întâmplă nu e bine, dar au preferat să bage capul între urechi, pentru că orice "contră" îi putea costa locul de muncă (şi unde să mai găsească ei un aşa salariu fără să se omoare cu munca?). Eu cred că sunt toţi o apă şi-un pământ. Ştiţi ce s-ar întâmpla dacă toţi salariaţii din Romfilatelia ar fi supuşi unei testări profesionale?

    ReplyDelete
  5. testare profesionala? cine sa o faca? cine mai este in posta care sa se priceapa la timbre si filatelie. cei care au fost profesionisti si au elaborat criterii de activitate au fost indepartati. daca va uitati, acolo sunt numai relatiile popeascai pescuiti de pe la tot felul de relatii si tinuti pe lefuri indecent de mari doar pentru ca ea sa aiba usile deschise peste tot.
    asa zisii profesionisti sunt de fapt lucratori care inaine au fost marginalizati tocmai datorita slabei lor pregatiri profesionale. cine putea sai spuna cucoanei ca tot ce face este bine decat niste lingai si nulitati in domeniul timbrelor. asa ca....

    ReplyDelete
  6. Chiar asa, toti directorasii astia de la Romfilatelia au ocupat posturile fara concurs, pe ochi frumosi. Parca societatea asta ar fi mosia Popeascai, nu o societate care functioneaza cu banii statului.

    ReplyDelete
  7. i-a fost facuta cadou de catre nica si slugile lui pentru merite in slujirea lui si a psd-ului.

    ReplyDelete
  8. Şi pe cei de la UDMR i-a mânjit, de n-au luat nici o măsură în peste trei ani de când se tot întâmplă acolo tot felul de minuni!

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics