The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Sunday, October 12, 2008

Circulara FFR

trimite Trimite prin Y!M
_____________________________________________________________________
FEDERAŢIA FILATELICĂ ROMÂNĂ
Fondată în 1891
Str. Boteanu nr. 6, Sector 1 - 010027 Bucureşti, C.P. 1-29, România
Tel.: 0040-21-313.89.21; 313.10.07
Tel./Fax: 0040-21 - 310.40.04; e-mail: federatia_filatelica@yahoo.com
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nr.111/11.10.2008 ···················································································································· Bucureşti

Către,
F. C. A. F. Alba, A. F. Aradul, Astrofila Botoşani, C. F. I. Bălcescu Bucureşti,
A. F. Bihor, A. F. Grigore Pascu Bacău, C. F. Baricada Bucureşti,
A. F. Bucureşti, A. F. Braşov, A.F.T. Sport Olimpic BB, A. F. Bucureşti,
S. F. Bistriţeana, Carto Clubul Român, A. F. Cluj, A. F. Tomis Constanţa,
A. F. Dolj, A. F. Feroviar din România, A. F. Giurgiu, Societatea de Maximafilie
“Valeriu Neaga”, A. F. Mureș, A. F. Neamţ, C. F. Ploieşti, S. F. Romanaţi,
A. F. Sibiu, A. F. Suceava, A. F. Timiș, S. F. Tutova Bârlad, A. F. Vâlcea

Vă reamintim ca pe data de 25 octombrie 2008, ora 9, la sediul Asociaţiei Filateliştilor Bucureşti, are loc Congresul Federaţiei Filatelice Române cu ordinea de zi stabilită de Statutul FFR.
Vă rugăm să confirmaţi participarea la Congres. Participarea se face pe bază de delegaţie din partea asociaţiei pe care o reprezentaţi.
Dacă s-au produs modificări în conducerea asociaţiei sau statut, vă rugăm să reconfirmaţi oficial aderarea la Federaţia Filatelică Română. În aceeaşi reconfirmare vă rugăm să precizaţi numărul de membri ai asociaţiei la data de 1 octombrie 2008.
Preşedinte,- Leonard Paşcanu
Compartimentul ORGANIZATORIC, - Dumitru F. Dumitru
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

5 comments:

  1. Mai nerusinatilor de la asa-zisa FFR!
    Doar 19 asociatii filatelice - 18 judetene si de DOUA ori AFB (ca e mai cu cohones!) exista afiliate la FFR? (NU vorbesc de asociatiile tematice, care sunt altceva). Doar 18 judete plus o capitala are Romania?
    Asa se face o convocare pentru cei pe care ii mai recunoasteti ca membri (si care ii convin gastii lui Pascanu), dupa ce MULTI ALTII au fost membri fondatori in 1990 iar voi ati existat si ati trait datorita lor?
    O Federatie filatelica exista deoarece exista membrii sai si nu pentru ca o gasca de securisti, resapati in SRI-sti la pensie (si ce pensie!) doresc sa puna mana pe orice poate aduce niscai beneficii din biata Romanie jefuita permanent! Rusine!

    ReplyDelete
  2. La care sediu al AFB ? Vreti sa spuneti la carciuma lui Serban Draguseanu

    ReplyDelete
  3. Uitandu-ma pe asa zisa lista "de reamintire", caci congresul FFR nu este convocat nici la aceasta ora, constat ca Asociatia Filatelistilor din Caras-Severin nu se afla pe aceasta lista. Va intreb Dl LEU cum au putut participa la EFIRO 2008 Domnii Mariuta si Vasile, care sunt membrii ai unei asociatii care nu este membra afiliata la FFR - federatia nationala afiliata la FIP ?
    Potlogarilor puneti STOP !

    ReplyDelete
  4. Conform relatiilor clientelare care guverneaza viata politico-sociala in Romania, legile si principiile se aplica intr-un fel sau altul in functie despre cine este vorba! Conteaza la Federatie doar cei care "ni sunt pretini"!

    ReplyDelete
  5. Domnule LEU, dati dispozitie compartimentului organizatoric, caci observ ca vicepresedintele cu probleme organizatorice Dl Ioan Catana nu semneaza "reamintirele" Dvs., sa-mi pregateasca un buletin de vot - in calitate de membru al Comitetului Director, pentru a nu va alege cu inca o contestare in justitie a congresului Dvs., ca al FFR nici la aceasta ora nu a fost convocat.
    Intelegeti Dl LEU, chiar daca "ciracii" din jurul Dvs. nu au inteles, ca congresul FFR este covocat dupa ce a fost trimisa prin posta o nota la toate asociatiile afiliate, asa cum se prevede la art. 22 din statut, statut pe care il batjocoriti de cca 4 ani.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics