The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Thursday, October 16, 2008

Ieşenii s-au solidarizat cu clujenii

SOCIETATEA FILATELICA "MOLDOVA"-IAŞI
Nr. 218 /16.10.2008

Către
Biroul Executiv al Federaţiei Filatelice Române,

Societatea Filatelică "Moldova"-Iaşi, membră fondatoare a Federaţiei Filatelice Române, coparticipantă activă la formularea textului Statutului iniţial al FFR din 1990 şi autoare a denumirii actuale a Federaţiei noastre, luând act de nerespectarea art. 22(1) din Statutul FFR de către Biroul Executiv al FFR privind convocarea Congresului FFR şi impiedicarea depunerii candidaturilor în mod STATUTAR, se SOLIDARIZEAZĂ cu ASOCIAŢIA FILATELIŞTILOR DIN JUDEŢUL CLUJ, se alătura în acelaşi demers colegilor de la CLUBUL FILATELIC INDEPENDENT "NICOLAE BĂLCESCU" - BUCUREŞTI şi SUSŢINE CEREREA DE REPROGRAMARE A CONGRESULUI FFR.
Convocarea Congresului FFR TREBUIE să se facă în conformitate cu Statutul FFR şi să ofere posibilitatea participării la Congres a tuturor membrilor asociaţi, precum şi posibilitatea depunerii de candidaturi pentru funcţiile de conducere ale FFR, în termenul statutar de 15 zile de la data convocării.
Preşedinte,
fizician Florin PATAPIE-RAICU

1 comment:

  1. Cei care sunt exclusi de Domnul Presedinte pe motiv ca nu au platit cotizatia, nu au facut acest lucru pentru ca nu au unde sa o faca. Pe la FFR fluiera vantul. Cine incaseaza cotizatia si cand ? Trebuie sa dea cineva o chitanta, caci la FFR este o moda ca "lucrurile" sa nu fie inregistrate in contabilitate.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics