The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, October 3, 2008

Astăzi se deschide EXPOMAX 600

Societatea Română de Maximafilie “Dr. Valeriu Neaga”, cu sediul în Bacău, organizează, sub patronajul Primăriei Municipiului Bacău şi al Federaţiei Filatelice Române, la galeriile Arena Mall şi la Complexul Muzeal “Iulian Antonescu” Bacău, în perioada 3-10 octombrie, expoziţia EXPOMAX BACĂU 600. Vernisajul expoziţiei va avea loc astăzi, 3 octombrie, ora 12,00, la Arena Mall, în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor şi instituţiilor locale, dar şi a membrilor delegaţiei internaţionale: Nicos Rangos, preşedintele Comisiei de Maximafilie a Federaţiei Internaţionale de Maximafilie şi consilier special al Ministrului Culturii din Cipru, Anny Bayard, preşedintele Asociaţiei Maximafiliştilor Francezi şi secretarul Comisiei de Maximafilie a Federaţiei Internaţionale de Maximafilie, Sylvain Monteiller, Expert al Federaţiei Filateliştilor Francezi, Ianfranco Poggi, vicepreşedintele Asociaţiei Italiene de Maximafilie, şi Constantin Ciobanu, preşedintele Asociaţiei de Maximafilie din Republica Moldova.
Delegaţia Federaţiei Internaţionale de Maximafilie, prezentă în Bacău cu ocazia organizării Expoziţiei filatelice de maximafilie EXPOMAX BACĂU 600, a fost primită ieri, 2 octombrie, de primarul Romeo Stavarache - ne-a informat Mihaela Grosu, purtătorul de cuvânt al Primăriei.
Pentru prima dată în istoria expoziţiilor filatelice din municipiul Bacău, la acest eveniment sunt prezentate publicului importante colecţii de maximafilie din Franţa, Italia, Belgia, Cipru şi Republica Moldova, precum şi exponate de maximafilie din România premiate la expoziţii internaţionale. Evenimentul are loc în seria de manifestări dedicată aniversării a 600 de ani de la prima atestare documentară a Bacăului. (publicat în Ziarul de Bacău)

No comments:

Post a Comment

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics