The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, October 17, 2008

Comitetul Director băgat în şedinţe

_____________________________________________________________________
FEDERAŢIA FILATELICĂ ROMÂNĂ
Fondată în 1891
Str. Boteanu nr. 6, Sector 1 - 010027 Bucureşti, C.P. 1-29, România
Tel.: 0040-21-313.89.21; 313.10.07
Tel./Fax: 0040-21 - 310.40.04; e-mail: federatia_filatelica@yahoo.com
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
112/15.10.2008 ························································································································ Bucureşti

CONVOCATOR

Stimaţi membri ai Comitetului Director,

1. În urma unui fax sosit astazi 15.10.2008 pe adresa Federaţiei Filatelice Române din partea lui D. Dobrescu – preşedintele Clubului Filatelic Baricada prin care solicita în regim de urgenţă convocarea Comitetului Director al F.F.R. în principal pentru suspendarea preşedintelui Federaţiei şi decizii privind Congresul din 25 octombrie am plăcerea să vă invit la şedinţa C. D. ce va avea loc în data de 19.10.2008 (duminică) la sediul A. F. Bucureşti din Şos. Ştefan cel Mare nr. 2, începând cu ora 10.
2. La propunerea d-lui Ioan Catană, vicepreşedinte resort organizatoric, se convoacă membrii Comitetului Director la o şedinţă de lucru pentru aprobarea materialelor destinate Congresului vineri 24 octombrie 2008 ora 16.00 la sediul F.F.R. din strada Boteanu nr. 6.
Vă mulţumim pentru participare,

3 comments:

  1. Ma fratilor care inca mai aveti cheile de la FFR!
    Pentru voi inca nu este clar ca la proxima sedinta a Comitetului Director (pe care tocmai ati convocat-o peste DOUA zile! Da, atatea zile mai sunt de astazi, vineri 17 octombrie, pana duminica dimineata lui 19 octombrie!) nu trebuie sa aprobati materialele destinate Congresului, ci trebuie sa discutati situatia de criza de la nivelul conducerii FFR, situatie care ESTE ACUM FACUTA PUBLICA (stiindu-se de ea si in afara granitelor Romaniei), si in consecinta sa-l suspendati din functie pe presedintele Pascanu Leonard, iar apoi sa stabiliti amanarea Congresului si o data corecta a convocarii lui in baza prevederilor statutare? Sunteti orbi sau chiar sunteti, pardon, prosti, pentru ca nu intelegeti NIMIC din ceea ce se intampla in jurul vostru?

    ReplyDelete
  2. Stimabili,
    Nu ati facut cvorum la sedinta de la ora 10. Au fost 8 memebrii numai din Bucresti. Din provincie nu a fost nici un membru al CD.
    Stimati cititori ai blog-ului,
    Va aduc la cunostiinta ca, prin vocea purtatorului de cuvant, s-a anuntat ca nu se iau in discutie scrisorile mele. Atunci cum ramane cu ordinea de zi anuntata ?
    Oricum, ii aduc la cunostiinta purtatorului de cuvant, ca instantele Romane vor lua in judecata, capetele de acuzare referitoare la incalcarea statutului FFR practicate de actuala conducere.

    ReplyDelete
  3. Nici la convocarea viitoare nu vor veni mai multi si din nou nu vor avea cvorum. Asa cum sunt intzepenitzi in proiectul confiscarii FFR, asa raman intzepenitzi si in cvorum. Si vom avea un status quo perpetuu, in care Pascanu va deschide mereu sedintele de discutzii fara nici un fel de dicutzii, in care Dragusanu va mai trage o dusca din sticlutza plata din dreptul cordului care il ajuta sa tzipe pe nas diverse aberatzii, printre care si aceea ca la mosia lui de cartofilist de la AFB nu va mai fi primit nici un picior de filatelist de la Clubul Filatelic Independent "Nicolae Balcescu", in care GSM (vezi ca de maine putem schimba retzeaua fara a pierde numarul) va tzipa si el la fel de partinic precum la primul Congres, cel din 1990, in care se discuta Statutul pe care acum il vrea complet schimbat (deh, au fost si acolo ERORI, sa le semnalam, tovarasi, ca "Noi" suntem filatelist specialist in erori si OZN-uri, in rest tot cartofilist...ne mai trebuie si niste numismatzi plus niste telecartisti in Conducerea FFR si devenim Federatia Romana de Diverse), apoi Cezarica Vasilache va mai intreba din cand in cand, cand se trezeste, "care e chestiunea zilei, ca sa votez si eu!" si tot asa inainte, invarte-te nenicule in cerc inchis si vicios cu re-convocarile si re-dicutarile chestiunilor fara obiect, ca poate pana la urma facem ceatza in jur si nu ne mai vede nimeni cum ne facem noi ca readucem din mortzi filatelia dambovitzeana. Rahat, vorba lui Caragiale!

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics