The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Tuesday, October 21, 2008

Noi apariţii - Atomul în slujba umanităţii

Energia nucleară a fost multă vreme privită cu teamă şi suspiciune, întâmpinând obstacole în aplicarea proiectelor de utilizare a ei în scopuri paşnice. Folosirea paşnică a energiei nucleare se dovedeşte astăzi esenţială pentru progresele şi evoluţia societăţii umane.
Societatea care se ocupă, în România, de producerea de energie nucleară şi de combustibil nuclear este Societatea Naţională "Nuclearelectrica" S. A., înfiinţată în anul 1998 ce are ca misiune producerea de energie electrică şi termică prin procedeul nuclear, dezvoltarea energeticii nucleare şi fabricarea de combustibil nuclear în condiţii de maximă siguranţă.
În dorinţa de a promova acţiunile şi programele legate de utilizarea în scopuri paşnice a energiei nucleare în România şi în condiţii de siguranţă faţă de oameni şi mediul înconjurător, ROMFILATELIA introduce în circulaţie emisiunea de mărci poştale "Atomul în slujba umanităţii (Nuclearelectrica – 10 ani de existenţă)".
Începând cu 21 octombrie 2008, emisiunea filatelică va putea fi găsită în toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

No comments:

Post a Comment

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics