The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, October 10, 2008

Convocator pentru Congresul FFR

trimite Trimite prin Y!M
_____________________________________________________________________
FEDERAŢIA FILATELICĂ ROMÂNĂ
Fondată în 1891
Str. Boteanu nr. 6, Sector 1 - 010027 Bucureşti, C.P. 1-29, România
Tel.: 0040-21-313.89.21; 313.10.07
Tel./Fax: 0040-21 - 310.40.04; e-mail: federatia_filatelica@yahoo.com
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nr.108/10.10.2008 ···················································································································· Bucureşti

CONVOCATOR
În atenţia tuturor Membrilor F.F.R. persoane juridice

În data de 25 octombrie 2008 se convoacă de către Biroul Executiv Congresul ordinar al Federaţiei Filatelice Române conform Articolului 22.1 din Statut şi a Hotărârii Biroului Executiv al FFR din data de 22 decembrie 2007 transmis prin Comunicatul de presă publicat în revista Filatelia nr. 12/2007 şi pe site-ul Federaţiei Filatelice Române. Lucrările Congresului vor avea loc la sediul Asociaţiei Filateliştilor din Bucureşti - Şos. Ştefan cel Mare nr. 2, Sector 1, Bucureşti - începând cu ora 10.00.
Ordinea de zi a Congresului este următoarea:
1) Interpelări şi moţiuni;
2) Prezentarea rapoartelor, a bilanţului şi a proiectelor de planuri, buget de venituri şi cheltuieli;
3) Prezentarea propunerilor privind modificările de Statut şi Regulamente;
4) Discuţii;
5) Hotărâri privind materialele şi propunerile prezentate;
6) Alegerea preşedintelui F.F.R., a secretarului general şi a Comitetului Director;
7) Confirmarea preşedintilor comisiilor specializate şi a redactorului-şef al revistei Fialtelia;
8) Aprobarea afilierii definitive a membrilor care au cerut şi obţinut afilierea provizorie prin Comitetul Director;
Conform Art. 24 (1), (2), (3) din Statut membrii afiliaţi sunt reprezentaţi la Congres de o delegaţie alcătuită din cel mult două persoane având dreptul la un singur vot deliberativ. Un membru afiliat poate fi reprezentat de un alt membru afiliat dacă are împuternicire specială în acest sens. La Congres participă cu drept de vot deliberativ preşedintele F.F.R., secretarul general şi membrii Comitetului Director.
Candidaturile pentru Comitetul Director, acceptate în scris de cei în cauză, se transmit Secretariatului Federaţiei cu cel puţin 15 zile înainte de data Congresului conform Art. 28 (1) din Statut. În Congres nu se mai primesc propuneri de candidaturi. Candidaturile se înregistrează la Secretariatul Federaţiei, care întocmeşte buletinele de vot în vederea alegerilor conform Art. 28 (2) din Statut.









¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Până la Congresul Federaţiei Filatelice Române mai sunt:

8 comments:

  1. Convocarea la Congresul FFR prin Internet este o gaselnita originala, dar total ilegala, in Romania democrata.
    Convocarea Congresului in baza unui PROIECT de Statut este o alta IMENSA ILEGALITATE!
    Stimati filatelisti, gasca din fruntea Federatiei vrea sa va manipuleze in cel mai mizerabil mod, facandu-va partasi la ilegalitatile patronate de Leonard Pascanu, deja judecate in instanta, privandu-va de dreptul vostru (existent chiar si inainte de 1990) de a va spune deschis si raspicat cuvantul in probleme legate de hobby-ul nostru.
    Daca nu reactionati adecvat, un grup de interese isi va pune definitiv mainile murdare pe ceea ce a mai ramas din filatelia organizata din Romania!

    ReplyDelete
  2. Cititi mai cu atentie! Convocarea nu s-a facut prin internet, s-a facut prin revista Filatelie inca din decembrie 2007.

    ReplyDelete
  3. Mai bine va ocupati de Clubul Filatelic Independent “Nicolae Balcescu”. Lasati sa ne vedem de treaba noastra.
    Sa auzim numai de bine!

    ReplyDelete
  4. Distinsi anonimi,
    Cititi cu atentie art. 22 (1) din statutul FFR si calculati ca la o convocare facuta in 10.10.2008 (conform documentului anexat)si daca aceasta a fost trimisa prin posta membrilor afiliati, se poate organiza un congres legal convocat cel mai devreme la 9 noiembrie a.c. Este chestiune de aritmetica de clasa I-a.
    Nu folositi formula mea de adresare caci incepe lumea filatelica romaneasca sa va considere papagali.
    Sa auzim numai de bine,
    Dan Dobrescu
    www.philatelica.ro

    ReplyDelete
  5. Nu va mai agitati! Cititi cu atentie!
    1 - Proiectul statutului la Art.28 spune: Atribuţiile Congresului sunt:
    f) Confirmă Preşedintele de onoare al F.F.R.;
    Sunt curios cina va fi presedinte de onoare?
    2 - Pe ordine de zi a Congresului, conform Convocatorului 10 octombrie la punctul 7 spune asa: 7) Confirmarea preşedintilor comisiilor specializate şi a redactorului-şef al revistei Fialtelia;
    Cine sunt presedintii de comisii si cine este redactorul-sef al revistei Filatelia?
    Cred ca in timp ce va certati altii au impartit ciolanul. Sa le fie de bine!

    ReplyDelete
  6. Vere am consultat astrele pentru tine ca tot esti tu cel mai mare astrofilatelist din lume lansat in cosmos de Popeasca pe timbre cu satelitul. Ai grija problemele pot sa aiba legatura cu dintii (sau cu placa), oasele, articulatiile ori cu reactivarea unei afectiuni mai vechi.
    In orice caz, trebuie sa te ingrijesti si sa retii ca nu este momentul sa intinzi coarda caci astia au impartit deja ciolanul si tu ai ramas pe dinafara, poate faci un club astrofilatelic la Tartasesti, Falfani sau Socola ca sa ai 3 voturi la Congres.

    ReplyDelete
  7. Prostia nu doare...E plina Romania de asa-zisi filatelisti "cunoscatori", al caror nivel de cultura este cat parul pe broasca. De cativa ani observ o aversiune maladiva si necontrolata a unor asa-zisi filatelisti, analfabeti functional si fara nici un fel de cultura tehnica, pusi pe hulirea fara rost a unui domeniu onest si frumos al colectionarii noastre: astrofilatelia. Este un domeniu la fel de EGAL cu celelalte care se colectioneaza in lume, dar greu de priceput de catre analfabetii in domeniul tehnico-stiintific, mai ales ca are reguli simple, precise si clare. Cel care dirijeaza acest cor afon este Leonard Pascanu. De unde nu este nici Dumnezeu nu cere! Dar asta nu inseamna ca indivizi care zic ca se pricep la politica si la fotbal (ca tot romanul majoritar) au dreptul sa se exprime la modul nihilist asupra unui domeniu de colectionare, apreciat pe alte meleaguri, acolo unde lumea a mai invatat si ceva carte. Cei ca alde voi, care va credeti fericiti si destepti, dar sunteti complet saraci cu duhul, nici nu stiti ce este in jurul vostru pe planeta si va este egal daca muriti pe closet cand va scemeti prea tare, ori va inghite o gaura neagra la gramada! Analfabetilor!

    ReplyDelete
  8. Domnule Leonard PASCANU,
    Cenzori nu alegem ?
    Ce ziceti, daca n-am avut practic comisie de cenzori in ultimii 4 ani, si Dvs. ati facut ce ati vrut in gestiunea FFR, merge si de acum in colo.
    Va inselati, legea incepe sa va ia la intrebari.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics