The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Saturday, October 18, 2008

A apărut o nouă listă cu candidaţii

_____________________________________________________________________
FEDERAŢIA FILATELICĂ ROMÂNĂ
Fondată în 1891
Str. Boteanu nr. 6, Sector 1 - 010027 Bucureşti, C.P. 1-29, România
Tel.: 0040-21-313.89.21; 313.10.07
Tel./Fax: 0040-21 - 310.40.04; e-mail: federatia_filatelica@yahoo.com
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nr.118/18.10.2008 ···················································································································· Bucureşti

LISTA CANDIDAŢILOR PENTRU CONGRESUL F.F.R.

În conformitate cu Art. 28 (1) din Statut pentru alegerile care vor avea loc la CONGRESUL FFR desfăşurat la sediul A. F. Bucureşti (Şos. Ştefan cel Mare Nr. 2, Sect. 1) din 25 octombrie 2008 ora 9.00 şi-au depus candidaturile următoarele persoane:
- PANTIŞ Sorin - A. F. Bucureşti - pentru funcţia de preşedinte
- GĂBUREAC Sergiu – A. F. Bucureşti – pentru funcţia de secretar general
Pentru membri în Comitetul Director:
- AMBRUŞ Francisc – A. F. Bucureşti
- BARTOC Alexandru – A. F. Bucureşti
- CATANĂ Ioan – A. F. Grigore Pascu - Bacău
- DOROŞ Vasile – Societatea Română de Maximafilie – Dr. Valeriu Neaga
- DRAGOTEANU Mircea - A. F. Cluj
- DRĂGUŞANU Şerban - A. F. Bucureşti
- FLORKIEVITZ Vasile - A. F. Braşov
- IORDACHE Victor - A. F. Braşov
- JIANU Marian - A. F. Bucureşti
- NICOLAE Gabriel-Octavian - A. F. Tomis Constanţa
- NICOLAU Viorel - A. F. Neamţ
- SERENDAN Traian - A. F. Braşov
- VASILESCU Cezar - retrasă candidatura din partea Clubului N. Bălcescu
-
- depusă candidatura din partea A. F. Bucureşti.
După data de 10 octombrie şi-au depus candidatura ca membri în Comitetul Director următoarele persoane:
- IANCOVICI Leon – A. F. Cluj – şi Clubul Nicolae Bălcescu – pentru funcţia de preşedinte
- MUREŞAN Mircea - A. F. Cluj
- DUŢĂ MARIAN – A. F. Dolj
- POTCOAVA ANDREI – A. F. Dolj
- DUMITRU F. Dumitru – A. F. Bucureşti
- MARINESCU Călin – Clubul Independent Nicolae Bălcescu
- CHIROIU Mihai – Clubul Independent Nicolae Bălcescu
- HERMAN Gerard – Clubul Independent Nicolae Bălcescu

Preşedinte,- Leonard Paşcanu
Compartimentul ORGANIZATORIC,
- Ioan Catană - vicepreşedinte
- Dumitru F. Dumitru - membru

7 comments:

  1. Rusine !
    Ne luati pe toti de prosti. Daca a fost retrasa candidatura Clubului Nicolae Balcescu pentru Dl Cezar Vasilescu si AFB l-a propus candidat, atunci aceasta propunere trebuia sa apara mai jos, adica la propuneri facute dupa 10 octombrie a.c.
    Alta diversiune - Dl Leon Iancovici nu candideaza pentru comitetul director ci pentru Presedinte FFR.
    Dl Cezar Vasilescu, de ce nu ai coloana vertebrala si te inhaitezi cu acesti "bagabonti" ? Vrei sa ajungi penal ca si Dl Leonard Pascanu ? Maine iti va cere sa faci si tu prostii ca sa nu incerci sa iesi din rand.
    Candidatura Dlui Poiana a disparut ? Cine cu cine a negociat aceasta disparitie ?
    Va fortati degeaba. Congresul din 25 octombrie va fi contestat in justitie si va fi invalidat.
    Ce facem ? Avem un presedinte penal si vrem sa alegem un alt presedinte penal - Dl Sorin Pantis (consultati colectia ziarului Ziua din 18 octombrie a.c.)

    ReplyDelete
  2. Se pare ca dosarul penal e o pre-conditie pentru candidatura la functia de presedinte FRF. Probabil de-aia l-au descalificat din pornire pe Dl. Iancovici.
    Dar, vorbind mai serios, un tip cu un trecut mai putin controversat ca Dl Pantis chiar nu s-a gasit ? Tipul e bine-cunoscut opiniei publice pentru: privatizari "cu cantec", traseism politic notoriu si prin cardasia cu Voiculescu in diverse "afaceri" (potential generatoare de noi dosare). Chiar asta e imaginea care vrem s-o oferim despre filatelie lumii? (adica publicului romanesc, cel putin)

    ReplyDelete
  3. Voi oameni BUNI,nu va faceti probleme!
    Pascanu si cei din gasca lui vor sa-si salveze pieile pe ultimii metri si lanseaza fel de fel de variante pentru a organiza acel congrs AL LOR cu orice pretz! Congresul este ilegal, va fi contestat in Justitie, si este suficienta o singura contestatie pentru a se amana! Penalii sa-si vada de procesele lor! Pana nu va fi aplicat corect Statutul actual, orice Congres este ilegal! Dar din aceste liste "zvarcolite" cu fel de fel de candidaturi dubioase, ne facem si noi acum, la modul "transparent" o imagine asupra a ceea ce a colcait timp de mai bine de 8 ani la conducerea FFR sub mandatul lui Pascanu! Sa va fie rusine, hotilor si mafihotilor!

    ReplyDelete
  4. Cu candidatura noua a lui Cezar Vasilescu este o mare golanie! Nu vor sa renunte la pupincuristii casei in nici un fel! "Echipa" este formata din multi clienti ai lui Pascanu, plus cativa care nu au vlaga in ei, nu au avut prea multa nici inainte, dara-mi-te acum cand au mai imbatranit!

    ReplyDelete
  5. Dragii meias vrea sa stiu si eu pentru ce va luptati? Pentru ce ciolan? voi chiar credeti ca fara oameni care s-au daruit filateliei ani si ani, filatelia romaneasca ar mai fi existat? raspunsul este clar. Aruncati mai putin noroi unul pe altul si incercati sa va concentrati pe altele ca din prostia asta a voastra de copii mici nu va rezulta nimic bun.

    ReplyDelete
  6. Care sunt cei care "s-au daruit" de a ajuns filatelia romaneasca de rasul curcilor? Oricum, nu incurcati logica, domnule de la ora 22;30! Filatelia romaneasca exista mai departe prin fiecare simplu colectionar si colectzia sa si nu print-un organ central "de conducere" care monopolizeaza si dirijeaza dupa bunul plac si in folosul sau un domeniu care ar trebui sa fie independent in fond si in fapt de existentza respectivului organ de "conducere". O federatie nationala exista prin membrii sai si nu invers, cum vrea Pascanu si compania sa statueze. Ori ei, ca si alti "baieti desteptzi" postdecembristi, ataca si confisca in folos personal un domeniu al vietii sociale si mai ales economice din Romania. Mai exista inca multe de furat din tzara asta, contrar afirmatiilor lui Radu Vasile (ex-primministrul cu ghiul si unghie lunga la degetul mic), iar ei si-au ales (pentru ca aici au fost pusi la "activat") domeniul acesta, cuplat la alte "robinete": monopolul deturnat al emisiunilor postale, patrimoniul filatelic national, infrastructura filatelico-postala, etc, pentru ca ei sunt mana in mana cu fosti sau actuali functzionari publici de la diverse niveluri, cu care impart "malaiul" in timp ce noi suntem otravitzi de politica lor lacoma, neghioaba si evident antinationala! Vedeti ce se poate "scoate" doar dintr-un hobby daca acest hobby implica rularea de multzi bani? Doritzi cuvinte-chete mai concrete? Iata-le: emisiuni postale cu nominale exotice aprobate de conducerea FFR, spatii ale obstii folosite in scop comercial la modul mascat, editarea unor reviste de familie in numele "tuturor filatelistilor" romani cu automagulirea color in purul cult al personalitatii, furtul proprietatzii intelectuale, insusirea unor marci inregistrate in scop personal, desi ele sunt un bun natzional, apartzin obstii filatelice si multe altele...Ganditi-va bine, daca aveti cu ce! Prostia nu doare, dar costa mai devreme sau mai tarziu!

    ReplyDelete
  7. Este vorba despre alegeri la Federatia Filatelica sau sau la Federatia Comerciantilor Filatelici ? Dupa unele nume inclin sa cred ca este vorba despre Federatia Comerciantilor Filatelici. Altfel ce sa caute dl pantis , dl cezar Vasilescu ( scuzati alaturarea), dl Florkiewits ( asa se scrie corect)xare au firme de comert filatelic ?! Cat despre negustorii pe picior numai vorbim ca sunt si din acestia .
    Apoi o alta chestiune : dnii Vioel Nicolau, Gabriel Nicolae si Serbanica Graguseanu sunt filatelisti ?!!! Ce contine colectia lor filatelica ?! Eu stiam ca sunt cartofili ceeea ce este cu totul si cu totul altceva.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics