The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Thursday, October 9, 2008

Filatelia şi impostura

4 comments:

  1. Cristina Popescu a fost, intr-adevar, membra a Academiei Europene de Filatelie.
    Dar Leonard Pascanu de care parte a baricadei zice mai sus ca si-a riscat viata in decembrie '89? De partea securistilor buni sau a celor rai? Si ce are cu rusii si cu cei din Kuweit? De la unii arde gazul, iar de la ceilalti arde benzina la noua masina achizitionata din banii pe colitele Ziua timbrului, varianta cu numerotare IN ROSU COMUNIST!

    ReplyDelete
  2. Domnule LEU - adica am vrut sa spun Leonard PASCANU,

    Citind acest articol, probabil pregatit de tine pentru numarul ce intentionezi sa-l pui pe piata in ziua congresului tau din 25 octombrie a.c. (nu al FFR caci acela nu este legal convocat), constat ca impostorul esti chiar tu.
    Te felicit Dle LP ca te-ai dat singur in vileag ca fiind impostor, ceeace poate constitui pentru tine circumstanta atenuanta in procesul penal ce-l ai la Judecatoria Sectorului 5, cu referire la « Ziua marcii postale 2004 – numerotoare rosie », privind infractiunea de inselaciune in forma agravanta.
    Cum poate un presedinte care si-a inselat organizatia al carei prededinte este, sa nu fie suspendat imediat din functie de organul de conducere al acestei organizatii ? Numai membrii Comitetului Executiv al FFR (adica « ciracii tai ») stiu. Probabil ca stiu ca apara un impostor.
    Ce ne servesti in materialul de mai sus ? Dejectile tale cu care crezi ca poti pacali Justitia Romana. Nu pierde timpul cu astfel de refulari, cauta un avocat bun si concentreaza-te pe procesul penal pe care-l ai si care va fi indelungat si cu un numar mare de martori – filatelisti din intreaga tara, pe care nu o sa poti sa-i vrajesti cu minciunile tale. Altfel, vom auzi zanganit de catuse, cum se exprima o cunostinta comuna in mai 2006.
    Sa trecem insa pe fondul articolului din care aflam ca « ti-a riscat viata in decembrie ‘89 ». Cred ca vrei sa ne transmiti mesajul ca erai LEU in acele vremuri, cand de fapt tu erai un ajutor de programator la Centrul de Calcul al Institutului Geologic, adica un « neica nimeni ».

    ReplyDelete
  3. Sunt foarte surprins,la modul extrem de neplacut,de atitudinea Dlui Leonard Pascanu (sau mai bine zis, Pascanu Leonard, ca el asa se adreseaza celor pe care nu-i suporta, in "formatul" tipicului listelor scrise in ordine alfabetica pentru "colaboratorii" de la SECU)! Cata vreme a fost membru in Consiliul de administratie al Romfilatelia, cata vreme a fost membru in Comisia de nominale a emisiunilor POSTALE realizate de Romfilatelia, Dna Cristina Popescu era pe placul sau (vorbind la modul pur economic, pentru ca isi rotunjea frumos veniturile ridicand mana la vot dintr-o simpla functie onorifica, dar publica). Acum, cand vulpoiul nu mai ajunge la struguri, directoarea Romfilateliei este atacata in fel si chip, ajungandu-se la acest limbaj trivial, prezent intr-un text pregatit sa apara in revista "Filatelia", publicatie care se pretinde "revista de cultura filatelica a Federatiei Filatelice Romane". Cultura nu se clameaza, domnule Pascanu, cultura este un act la care participa PERSOANE CU UN NIVEL DE CULTURA INDISCUTABIL! Iar doar cu un liceu absolvit ca vai de el si doar cu "scoala vietii" la locul de munca in "calitate" de ajutor de programator informator (pardon, informatician?!) nu poti pretinde a fi participant la actul de cultura nici in Burkina Fasso! Iar limbajul acesta de periferie pe care il folosesti tot mai intens in texte din revista filatelistilor romani, pe care ai confiscat-o si ai facut-o un fel de revista "Romania Mare" pentru propriul razboi impotriva filatelistilor nu face decat sa ne arate cine si ce ai fost si ai ramas! Din pacate, educatia se face pana pe la 20 de ani, restul este doar o pojghita subtire, care se sparge la primul impact cu realitatea, cand cineva are curajul sa spuna ca "regele e gol", gol mai ales pe dinauntru in cazul tau, ca te imbraci numai cu haine de firma fara a avea vreun salariu/venit oficial! Eu, in locul Dnei Popescu, te-as da in judecata chiar si pentru acest spalt de revista inca nedifuzata, spalt pe care l-ai postat pe blog, la modul democratic! Sper ca nu ai curajul sa difuzezi revista cu acest text! Ne faci de rusine pe noi, filatelistii romani si pe barbatii cu comportament firesc de gentleman, care stim cum sa scriem despre o femeie, decent si fara "strambe" zvonistice neconfirmate. Altfel, s-ar putea sa te mai trezesti cu un proces, de calomnie de data aceasta! Ce sfaturi iti mai da prietenul Nastase? El ti-a spus sa faci niste pasi in spate, dar esti orb si turbat pentru ca esti bolnav de grandomanie! As propune Congresului, atunci cand va avea loc la modul strict statutar, sa cerem dosarul tau la CNSAS, sa stim si noi exact cu cine am avut de-a face vreme de 8 ani (ba chiar mai mult, daca privim in urma) la conducerea Federatiei din care ai dorit sa faci o vaca de muls.

    ReplyDelete
  4. Aha! Nu ma prindeam pentru cine este propunerea celor de la Cluj pentru verificarea candidatilor la CNSAS.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics