The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, October 17, 2008

Jurnalul on line pentru filatelişti pedepsit de FFR

Administratorul paginii oficiale a Federaţiei Filatelice Române, Francisc Ambruş, a decis radierea link-ului către "Jurnalul on line pentru filatelişti" postat cu aproape un an în urmă pe site-ul FFR. Acest lucru a avut loc după o discuţie aprinsă între Ambruş şi subsemnatul, după ce primul a solicitat cenzurarea comentariilor postate de cititorii noştri. Ambruş s-a dedat la o serie de acuzaţii nefondate printre care neprofesionalismul subsemnatului, calificând pagina de faţă "un blog de ..." - educaţia nu-mi permite să tastezi cuvântul care este sinonimul zicerii "excrement".
Gestul lui Francisc Ambruş nu mă va împiedica să administrez jurnalul de faţă şi în continuare voi posta materiale despre activitatea filatelică din ţară şi nu numai.

László KÁLLAI


p.s. - personal regret gestul amicului meu, dar am considerat că este mai important respectarea libertăţii de exprimare, chiar dacă este vorba despre un blog, decât pierdearea unui număr de cititori care accesau jurnalul prin pagina FFR

materiale legate de acest subiect: Ambruş a dezgropat securea războiului

4 comments:

  1. Asa a facut si cu link-ul spre site-ul meu www.philatelica.ro . Asta este democratia pe care o promoveaza LP si ciracii lui.
    Rusine Fery Ambrus !

    ReplyDelete
  2. Draga Fery,m-ai dezamagit.
    Am incercat mereu sa inteleg atitudinea ta "moale", dar acum, dupa cate aflu, inteleg care a fost motivul: un "ciolan" la FFR! Sau, cum ofera Leonardo pentru mercenarii sai, o "bombonica", uneori foarte toxica! Tu esti un bun executant, chiar o sluga buna dupa cum sunt definiti romanii majoritari. Din pacate, tot cum sunt romanii majoritari, esti si tu o branza buna in burduf de caine. Ai ramas, desi esti destul de tanar, un adept al CENZURII, pentru a carei abolire au suferit si inca mai sufera multi romani. Si nu ma asteptam la asa ceva de la tine care, fiind o persoana indemanatica in utilizarea PC-ului si a Internetului, ar trebui sa ai in sange, ba chiar in cromozomi, principiul libertatii de opinie aplicabil TUTUROR, nu numai in ANUMITE cazuri care ne-ar putea din nou aduce la totalitarism.

    ReplyDelete
  3. Stimate administrator al acestui blog. Ati transformat blogul intr-o platforma de lansare a unor atacuri de denigrare la adresa mea si a altor membri ai Federatiei din care faceti si dumneavoastra parte. In urma discutiei "aprinse" cu dumneavoastra v-am invitat sa gasiti o solutie de a nu mai transforma evenimentele filatelice la care particip si prezentate pe blog, in actiuni de defaimare facand loc unor oameni fara caracter sau vreo contributie reala filatelica sa lanseze atacuri la persona. Daca dumneavoastra considerati ca v-am impus o "cenzurare" este opinia dumneavoastra de ziarist care propovaduieste libertatea cuvantului. Regret din suflet ca m-am inselat in privinta dumneavoastra si v-am girat de prea multeori in fata celor care va vroiau capul. Modul in care intelegeti sa prezentati filatelia si activitatile noastre, este frumos pana la un punct. Stiti care este acela. Intr-un mediu creeat (a se vedea blog) care se doreste cultural si informativ, sa faci loc sa se manifeste toti delatorii fara macar sa aduci niste corectii mi se pare total neprofesional pentru un om care se vrea impartial si corect. Este chiar ultima data cand mai accesez paginile dumneavoastra si va anunt ca decizia de a scoate link-ul catre acest blog imi apartine personal. Sit-ul FFR nu este un indrumar catre alte situri care gazduiesc actiuni contra FFR. Nu vi se pare corect sa procedez asa ?

    ReplyDelete
  4. Stimate amice,
    Hai sa nu fiu de acord cu afirmatia ta, cum ca "Sit-ul FFR nu este un indrumar catre alte situri care gazduiesc actiuni contra FFR", pentru ca niste gentlemani adevarati ar trebui sa arate si opiniile despre ei ale altor parti implicate intr-un "Razboi filatelic", asa cum ai denumit tu, ori Pascanu &Co, respectivul blog. Nu se poate vorbi de RAZBOI fara cel putin DOUA armate implicate! Esti de acord?
    Apoi, site-ul www.philatelica.ro al lui Dan Dobrescu era un site care gazduia actiuni contra FFR? NU batrane! Poate oricine sa-l consulte si sa vada ca este un site de informatie filatelica, realizat la un nivel profesionist. Dar cum tu ai aderat la principiul "Cine nu este cu noi, este impotriva noastra", un principiu "de lupta si viata" al sfertodoctului Pascanu Leonard, ai abdicat prin aceasta de la principiile democratice care ar trebui sa guverneze la modul real viata noastra filatelica, viata din Romania in general!

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics