The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Thursday, October 30, 2008

Paşcanu acuzat de încălcarea flagrantă a Regulamentul FIP

Bucureşti, 27 octombrie 2008
Către
Redacţia Revistei Filatelia
În atenţia Domnişoarei Julieta DOLCU – redactor şef

În articolul intitulat “Praga 2008”, semnat de dl. Leonard PAŞCANU, membru de juriu FIP, şi publicat în nr. 9/2008, pag. 1-2, cititorii sunt informaţi că la expoziţia mai sus menţionată au fost prezentate colecţii din următoarele clase de expunere: filatelie tradiţională, istorie poştală, întreguri poştale, aerofilatelie, filatelie tematică, maximafilie, filatelie pentru tineret, fiscalotelie şi astrofilatelie.
Vă rugăm, ca în numărul următor, pe aceiaşi pagină, să informaţi pentru posteritate corect cititorii, şi anume că la expoziţia filatelică mondială PRAGA 2008 s-a expus la clasele: filatelie tradiţională, istorie poştală, literatură, un panou. Despre ultimele două clase, dl. LP nici nu a prins de veste că au făcut obiectul expoziţiei filatelice mondiale PRAGA 2008.
Înţeleg că autorul articolului, membru în juriu la această expoziţie, a avut probleme cu limbile străine, dacă nu a aflat din şedinţele de plen ale juriului care sunt clasele de expunere. Cred însă că din cuprisul articolului ar fi trebuit să afle că printre clasele de expunere s-a aflat şi clasa de literatură, din moment ce în palmaresul expozanţilor români se găsesc trei exponate de literatură (pag. 2, coloana din dreapta sus).
Vă rog Domnişoară Julieta DOLCU, în una din multiplele calităţi pe care le aveţi la această revistă de dezinformare a lumii filatelice din România, şi anume în cea de tehnoredactare computerizată să folosiţi spelling–ul, evitând astfel erori de tipul expozţia în loc de expoziţia.
De asemena, din cuprisul articolului aflăm că dl. LP încalcă caracterul confidenţial al deliberărilor juriului, aşa cum acesta este stipulat în regulamentele FIP.
Dar ce contează, legea, statutul FFR şi reglementările FIP pentru un preşedinte de onoare proclamat în unanimitate şi într-o simţire la reniunea d-lui LP din 25 octombrie a.c.!
Apreciez faptul că s-a ţinut cont de semnalarea mea privind caseta tehnică a revistei, unde CONSILIU DIRECTOR s-a înlocuit cu CONSILIU REDACŢIONAL, chair dacă dl. LP a declarat de curând că nu citeşte scrisorile semnate de mine. Iată că a început să le citească!
Vă mulţumesc pentru înţelegere,
Dan N. DOBRESCU

7 comments:

  1. Am crezut mai intai (si nici acum nu sunt convins de un adevar sau de celalalt) ca prezidentul nostru onorific nici nu a fost prezent la PRAGA 2008 si scrie "din burta", ca prea e mare diferenta intre cele 9 clase de expunere prezentate de el in revista Filatelia si cele reale in numar de 4, din care doar doua ...le-a nimerit! Iar avem REPORT! Sau o fi trimis vreo sosie in locul sau: este mester in plastografii, a falsificat el certificate de expertiza folosind poansonul altui coleg, asa ca o CI (nuuuu, sa va fie rusine daca va ganditi la ceea ce m-am gandit si eu, CI inseamna CARTE DE IDENTITATE si nu altceva!) nu ar fi o problema! Iar eu nu ma pot pronunta asupra autenticitatii persoanei care seamana cu el in grupul membrilor de juriu din fotografia de pe site-ul Praga 2008. Prea sta in coltul din dreapta, chiar in extrema,ceea ce nu-i sta in caracter adevaratului Pascanu care, INTOTDEAUNA, are grija sa fie CENTRAL in poze si tinandu-i de dupa gat doar pe doi vecini (ca nu are mai mult de doua brate) intru nemurirea sa in posteritate. Sosia nu a executat ordinele pana la capat: a venit si cu date false despre clasele de expunere, dar a stat si unde nu trebuie la poza de grup. Ai ramas acasa Leule, de frica sa nu-ti mineze scaunul de la congres vreun ne-amic si iata ca informatiile publicate in revista s-au dovedit false. De ce nu ai pus-o pe Julieta sa dea un search pe Google? Cu un translation si un copy/paste facea un reportaj live de la Praga.

    ReplyDelete
  2. O vorba din batrani spune ca: ''vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sint acri''.
    Domnul Dobrescu Dan se detaseaza in cazul acesta, iar dincolo de rautatea si ranchiuna care il caracterizeaza, doreste sa devina si pretios, dar da cu bata in balta, lucru care ii reuseste formidabil. Exemplul de mai sus este graitor, ura il cuprinde si ii intuneca ratiunea si, dorind sa se afiseze ca un vajnic aparator al limbii romane, devine siluitorul acesteia:
    ...Cred însă că din [cuprisul] articolului ar fi trebuit să afle că printre clasele de expunere s-a aflat şi clasa de...
    Ca sa arate ce corect este prin periute jignitoare ofera si solutia [spelling] care sa corecteze micile greseli care pot apare involuntar si care chiar si proepinentului ii scapa.
    Dar ura este peste masura si greseala se repeta, iar apoi ne loveste cu o cacofonie uriasa:

    De asemena, din [cuprisul] articolului aflăm că dl. LP încal[că ca]racterul confidenţial al deliberărilor juriului, aşa cum acesta este stipulat în regulamentele FIP....
    Domnule Dan N. Dobrescu, nu mai dati sfaturi altora. Lasati-ne sa ne vedem de hobbyul nostru in liniste si in pace. Nu va doreste nimeni raul, dar nici nu va dorim printre noi atata timp cat ne jigniti si ne veti privi cu aere de superioritate. Sunteti un om rau si ranchiunos, bolnav de procesomanie, iar gandul razbunarii va intuneca uzul ratiunii. Ati ramas singur intr-o lupta absurda si pentru aceasta sunteti demn de mila!

    ReplyDelete
  3. Domnilor,
    Care este hobby-ul Dvs.?
    Evaziunea fiscala, inselaciunea in forma agravanta, falsul si uzul de fals, dictatura "stalinista" a Dlui LEU, antisemitismul Dlui GSM, nationalismul Dlui Nicolau ?
    Hobby-ul meu filatelia, pe care voi prin impertinenta voastra nu ma lasati sa-l exercit, incalcandu-mi dreptul constitutional la libera asociere.
    Dixit !

    ReplyDelete
  4. Domnule anonim de la ora 10:51
    Vezi ca faci si dumneata greseli, asa este in fatza tastaturii, mai ales cand scrii pe blog. In fond, este un stil liber si cam grabit, doar suntem pe magistrala informationala, iar cine merge cu Trabantul, ramane in urma. Ca sa exemplific, scrii gresit, dar DIN NECUNOASTERE in mod cert, PROEPINENT in loc de PREOPINENT, iar ca stil il ai pe cel al Julietei Dolcu: cu repetitii, care sunt cea mai proasta figura de stil (vezi propozitia: O vorba din batrani SPUNE CA: ''vulpea cand nu ajunge la struguri SPUNE CA sint acri'', iar aici te contrazic recentele reguli, bune sau rele, ale Academiei Romane: se spune si se scrie SUNT si nu SINT), dar , Julieta draga, repeti aici ceea ce ai mai scris si in alte ocazii pe blog sau aiurea, semn ca ti-a secat paraul vorbelor de ocara. Asa ca sa nu mai vezi paiul din ochiul altora cand si mata ai o barna! Si fii sigura, Dan Dobrescu (iar scrii Dobrescu Dan cum procedeaza prin sugestii subliminale Leul tau devalorizat) NU ESTE SI NU A FOST NICIODATA SINGUR! Mai exista destui oameni verticali care s-au prins de farsele puse la cale de voi si nu va mai iarta! Am intrat de la miezul noptii in campanie ELECTORALA!

    ReplyDelete
  5. Formidabil! Şi cum pot să votez şi eu, dar mai ales pe cine?
    (Dar chiar nu poate folosi nimeni diacriticele proprii limbii române, pe care toată lumea o apără, dar niciunul nu o respectă?)
    Gata, revin: care este treaba cu campania electorală? Sper că nu doriţi să faceţi propagandă pe acest blog, chiar aş îndrăzni să-l rog pe dl. Kállai să nu permită acest lucru. Cel mai cinstit, filatelia ar trebui să rămână apolitică. Doar o pasiune (chiar dacă, după cum am mai citit pe acest blog, sunt comentatori extrem de "aprinşi"). Chiar nu am înţeles, în afară de amorul propriu, cine şi ce câştigă?

    ReplyDelete
  6. MUIE se scrie cu â din i sau î din a?

    ReplyDelete
  7. Maidanezii care pe la 10:42 latra la trecatorii pasnici pentru un os primit de la stapanul de ocazie nici nu merita atentie intr-o discutie pe acest blog si, in general, in nici o discutie din societate. Astfel de specimene, cum sunt cele uni-neuronale vazute si ieri la meciul Steaua-Dinamo, au in tigva doar cultura propriului matz, care porneste din cutia craniana si se bifurca intre picioare iar asocierea lor relationala de "tip maidanez" cu cei care au facut din FILATELIE o anexa a matzului propriu si a defularilor verbal-sexuale nu este deloc intamplatoare. Asadar, nu iti dau atentie decat pentru a te defini ca SPECIE. Bucura-te doar pentru atat si nimic mai mult!

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics