The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Thursday, October 16, 2008

Paşcanu către dr. Dragoteanu

trimite Trimite prin Y!M
_____________________________________________________________________
FEDERAŢIA FILATELICĂ ROMÂNĂ
Fondată în 1891
Str. Boteanu nr. 6, Sector 1 - 010027 Bucureşti, C.P. 1-29, România
Tel.: 0040-21-313.89.21; 313.10.07
Tel./Fax: 0040-21 - 310.40.04; e-mail: federatia_filatelica@yahoo.com
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
14.10.2008 ·························································································································· Bucureşti

D-lui Mircea MUREŞAN – Preşedinte A. F. Cluj

Stimate domnule Preşedinte,

Am luat act de renunţarea d-lui Dragoteanu Mircea la candidatura sa în calitate de membru în Comitetul Director. Este un act unilateral de care vom ţine cont, dar nu înţelegem din ce motiv dl. Dragoteanu Mircea şi-a depus candidatura dacă Consiliul Director al A. F. Cluj, asociaţie din care face parte domnia sa, a adoptat înaintea depunerii candidaturii sale o altă decizie pe care o cunoştea. În acest caz ori dl. Dragoteanu Mircea nu respecta deciziile asociaţiei din care face parte, ori, poate, este candidat din partea altor asociaţii al căror membru este, ori face un joc duplicitar. Noi încercăm să credem în continuare că dl. Dragoteanu poate fi o persoană responsabilă care ştie ce face, dar nu suntem impresionaţi în niciun fel de comportamentul său.
În ceea ce priveşte amânarea Congresului vă informăm că majoritatea Asociaţiilor membre şi-au trimis deja lista delegaţilor, numărul de membri, cotizaţiile la zi şi vor fi prezente în data de 25 octombrie 2008 ora 9.00 la lucrările Congresului. Faptul că A. F. Cluj nu doreşte să recunoască anunţarea Congresului cu 10 luni înainte este regretabil. La deschiderea Congresului vom supune plenului cererea dumneavoastră de amânare a lucrărilor pentru o altă dată ce va fi stabilită tot de Congres.
Referitor la nemulţumirea dvs. că nu v-aţi depus candidaturile în termenul prevăzut de Statut, tot plenul Congresului va decide dacă se mai admite depunerea altor candidaturi în timpul Congresului. Din acest motiv vă solicit d-le Mureşan să trimiteţi lista candidaţilor propuşi de A. F. Cluj. Vă asigur domnule preşedinte că nimeni nu are interesul ca persoanele ce le consideraţi competente din Cluj să nu facă parte din forurile de conducere ale FFR, dar singurul factor de decizie, şi cred că sunteţi de acord cu mine, rămâne Congresul Federaţiei.
De asemenea, doresc să transmiteţi domnului Dragoteanu că mi-ar face plăcere să fie ales în funcţia de preşedinte al F.F.R. pentru a rezolva multiplele probleme din acest moment, dar îi solicit să nu mai vorbească în numele altor preşedinţi de asociaţii fără a avea un mandat scris în acest sens, deoarece aceste persoane pot avea un alt punct de vedere.
Este regretabil că A. F. Cluj întreţine o atmosfera tensionată înaintea Congresului, deoarece aşteptam din partea dvs. soluţii constructive care să rezolve problemele mişcării filatelice din România.
Cu deosebita stimă,

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

3 comments:

  1. Iar lansezi diversiuni, Leule!
    E plin acest document de diversiuni!
    De unde scoti, de exemplu, ca Dl. Dragoteanu vorbeste in numele altor presedinti de asociatii? Care ar fi acestia, ca nu rezulta nimic in acest sens din solicitarea Dlui Dragoteanu?!
    Tot o tii gaia-matzu ca la deschiderea (complet nestatutara!) a Congresului gastii dumitale...vei supune plenului cererea venita de la AF Cluj. Dar celelalte cereri similare pe care le-ai primit le vei tine sub obroc?

    ReplyDelete
  2. Un exemplu tipic de manipulare, care se invata la anumite scoli. La ce scoala ai invatat aceste tehnici ? la ce arma ai facut armata si ce grad ai in Armata Romana Domnule Leonard PASCANU ?

    ReplyDelete
  3. Un congres nu se anunta ci se convoaca. Este o mare diferenta. In comunicatul de presa, publicat in revista Filatelia nr 12/2007, la pagina 14, pct 5 se scria: "Data desfasurarii Congresului FFR a fost stabilita pentru ziua de sambata 25 octombrie 2008, ora 9, la sediul Asociatiei Filatelistilor din Bucuresti."
    Acest anunt nu tine loc de convocare intr-un proces in justitie.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics